Talanoa ma matou, afi e LiveChat

Talosaga vaʻaia o hydrogel i radiotherapy bolus mea

Mo le papaʻu (tumo) nofoaga faʻatulagaina, pe o le masani eletise eletise faʻasusuluina faʻasaienisi poʻo le faʻatulagaina malosi-faʻatulagaina X-ray faʻasologa tekinolosi, pe a pasia le radiation i totonu o le papaʻu aanoʻaiga, o le papaʻu sini sini e mafua mai i le i ai o le fualaʻau fausiaina. O le vailaʻau tui e matua le tutusa, lea e aʻafia ai le aʻafiaga o le radiotherapy.

I le taimi nei, filifilia o se meaʻai (bolus) o le mafiafia talafeagai ma le lautele ia atoa ma le le gaoia le ufitia luga o le mea papaʻu aano e mafai ona faʻaleleia atili le laugatasia o le tufatufaina o vailaʻau i le papaʻu tulimanu tulimanu ma faʻaleleia le aoga o le radiotherapy. O loʻo taua i luga e sili atu le poto masani. I se faaupuga faigofie, o le aano supa o le a mauaina sili atu paʻu vailaʻau tisaina pe a uma le pito i luga o loʻo ufiufiina i meaola taui, Faʻaleleia togafitiga togafiti.

O le mea taua o loʻo i ai nei mea o taui tino (bolus) e aofia ai kelu kelu, ma o pateni e tele lava i lima o kamupani Amerika.

Ma, e ala i fesoʻotaʻiga i le va o la matou kamupani ma le radiotherapy fomaʻi o le Lona Lua Falemai Falemai o le Soochow Iunivesite, na matou iloa ai o le falemaʻi manaʻoga mo taui o le maualuga e tutusa ma 1g / cm³, lea e tutusa ma le maualuga o le vai.

A o le matou kamupani e tele tausaga o suʻesuʻega poto masani i hydrogels ma fesoʻotaʻi oloa, faʻavae i luga o poto masani ma faʻataʻitaʻiga faʻamaumauga, matou iloa o le tele o le tele o hydrogels e tutusa pe latalata i le 1g / cm³.

O lona iʻuga, sa faʻatulaga e le matou kamupani ni fesoʻotaʻiga lautele, Faʻaoga ni hydrogel formulated。Mauaina se tisaini taui (bolus) oloa, ma faʻatautaia talafeagai dosimetry suʻega, ma maua faʻamalieina faʻaiuga.

I le tulaga o meatotino tino, hydrogels e tutusa ma suauʻu gel. Ae ui i lea, o le sili sili aoga o hydrogels o le tau. Afai e te fiafia i lenei oloa, faʻamolemole faʻafesoʻotaʻi matou.

001

Taui masani masani, aofia ai o kelu kelu

002

O a matou kamupani kamupani hydrogel pepa faʻasolo oloa.

003

Taaalo Hydrogel


Taimi Post: Sep-28-2021